Løsning: Talent Acquisition

Webinar: Find det næste hold med højt potentiale – effektive rerktutteringsstrategier

I dette eksempel er det et college, der skal rekruttere kommenende elever – og er ofte et skud i mørket. Den enkelte studerende har måske allerede valgt linje, uden at vide hvad der kræves, for at kunne gennemføre den. Tilstedeværelsen af succesrelaterede Key Performance Indicators i ethvert job og i enhver akademisk formåen, er blot én af flere brikker puslespillet, der handler om at passe til jobbet.

Vi udfordrer dig til at tænke på rekruttering på en meget anderledes måde, og vi vil foreslå en ny tilgang til evaluering af den enkelte, når det gælder om at tilegne sig kulturen og karrieremulighederne i din organisation.

Assessment overblik

Gode talent acquisition værktøjer inkluderer ansættelsesløsninger, der identificerer en kandidats viden, færdigheder og talent således, at du har alle de informationer du har behov for, for at kunne træffe de rigtige ansættelsesbeslutninger. Disse værktøjer kan hjælpe dig med flere kritiske elementer af ansættelsesprocessen, herunder:

  • Måle individuelt potentiale
  • Forudsige jobpræstation
  • Ascertaining skill sets
  • Måle teamets evner
  • Forudsige opgaveinitiativer
Dette lader dig matche kandidaten til den rette stilling – hvilket fører til højere produktivitet, reduceret medarbejderomsætning og større jobtilfredshed.

Sådan kan vi hjælpe

Når vores løsninger indarbejds i jeres rekrutteringsproces, kapitaliserer organisationen på fordelene ved af en forbedret udvælgelses- og ansættelsesproces, der placerer de rigtige kandidater i de rigtige jobs. Denne teknologisk avancerede metode spiller en central rolle i udvælgelsen af de rigtige spillere til holdet.

Vores talent acquisition assessment er første trin på vejen til sikre, at I har alle de nødvendige informationer til at kunne placere den rigtige person i den rigtige stilling.

Vores Talent Acquisition løsning

ProfileXT® er en state-of-the-art assessment, der er designet og udviklet af HR eksperter og videnskabsfolk til at måle individuelt potentiale og forudsige jobpræstationen.

Når du bruger ProfileXT® i ansættelsesprocessen har du mulighed for vurdere færdigheder og arbejdsrelateret adfærd inden du ansætter. Placeres de rigtige mennesker i de rigtige jobs opnås øget produktivitet og mindre medarbejderomsætning.

Find ud af hvordan en Talent Management løsning fra Profiles International kan understøtte din organisation med talent acquisition. Kontakt os nu:

Kontakt os