PIUS_logo

Profiles International LLC er verdens førende assessmentvirksomhed. Profiles, der er repræsenteret i mere end 120 lande, tilbyder Talent Management- og assessmentløsninger af samme høje kvalitet og validitet i hele verden – og derfor foretrækkes Profiles ofte af de store, internationale organisationer og virksomheder. Med Profiles løsninger kan såvel små og lokale som store og globale virksomheder udvælge, udvikle og fastholde det talent, som sikrer virksomheden en stabil arbejdsstyrke med bl.a. høj produktivitet og lav medarbejderomsætning.

Profiles International LLC er et selvstændigt selskab i Wiley & Sons Talent Solutions division, og beskæftiger ca. 200 medarbejdere på hovedkontoret i Waco, Texas. På verdensplan er op mod 40.000 kunder med millioner af brugere blevet betjent af Profiles siden starten i 1992.

Du kan læse mere om Profiles International LLC her, og du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os hvis vi skal formidle kontakt til hovedkontoret eller Profiles i andre lande end Danmark.

Kontakt os

 

 

Profiles globalt

 

Profiles_globe