Materialer og ressourcer

Profiles International har samlet et væld af nyttige ressourcer, baseret på vores omfattende ekspertise på området. Vi tilbyder bl.a. blog, eBooks, Blooks, White Papers, Case Studies, Webinars m.m. og vi opfordrer til, at du udforsker materialerne – de er nemlig ganske gratis. Du er velkommen til at kontakte os hvis der er noget, du ikke kan finde.

Kontakt os

Workplace 101

Med bloggen “Workplace 101″ informere vi dig om vigtige emner relateret til ansættelse og medarbejdere generelt. Vi fortæller dig om alt det, du har behov for at vide for at forbedre dine medarbejderes produktivitet og præstation, og vi forklarer hvilken kritisk vigtig rolle assessment har i den proces.

Vores eksperter deler det seneste nye på området, og giver relevant rådgivning på en række områder  – eksempelvis ansættelse, talentudvikling, arbejdsstyrkeplanlægning m.m. Du kan følge med i den sidste nye forskning og i de bedste taktikker til at tiltrække og fastholde de største talenter. Tilmeld dig bloggen og modtag korte, letlæste posts om det, du har behov for at vide noget om – og lær mere om det team, der kan hjælpe dig med at gøre din organisation endnu mere succesfuld!

Besøg Workplace 101

Bloggen er på engelsk

White Papers

Vores omfattende White Paper bibliotek tilbyder enestående viden og brancheindsigt i talentrelaterede emner. Vi har skabt dette indhold for at understøtte din viden om kritisk vigtige strategier m.m., som gør det muligt at samle det perfekte team omkring dig, således at dine og organisationens mål nås. Det rige udvalg giver dig alt, hvad du vil vide om ledelse af og på arbejdspladsen, samt talentudvikling. Vores White Papers adresserer således eksempelvis disse emner:

– Talent Management i salgsorganisationen
– Teambuilding
– Træning og udvikling
– Forbedret produktivitet

De dybdegående rapporter trækker på viden og erfaring fra brancheførende virksomheder og eksperter, og de viser præcis hvad der skal til for at opnå de resultater, som gør din organisation succesfuld.

Besøg biblioteket med White Papers

Indholdet er på engelsk

Case Studies

Vores Case Studies giver værdifuld indsigt i hvordan vores løsninger og produkter kommer organisationer til gode, og spiller en afgørende rolle for deres succes. Du kan lære præcis hvordan vi har hjulpet vores kunder, og høre om deres erfaringer og råd. Disse detaljerede rapporter giver praktiske eksempler på hvordan vi kan hjælpe netop din forretning til bedre effektivitet og profitabilitet.

Ved at studere eksemplerne fra andre succesfulde organisationer – og ved at lære af deres fejltagelser – kan du undgå at spilde værdifuld tid og ressourcer på fejl, der kan bringe din organisation i den forkerte retning. De taktikker og strategier, der beskrives i vores Case Studies, kan hjælpe dig med fokusere på præcis det du skal gøre, for at få det meste ud af dit team.

Besøg biblioteket med Case Studies

Indholdet er på engelsk

Webinars

Med vores webinars kan du høre direkte fra førende autoriteter på et bredt område indenfor ansættelse og talent management. Eksperterne adresserer en række emner indenfor talentudvikling og forretningsledelse, og deler værdifulde råd og handlingsorienterede tips, som kan implementeres og levere synlige resultater straks.

Med gennemførelsen af udvalgte webinars kan du optjene HRCI credits (HR Certification Institute).

Gå til oversigten over Webinars

Indholdet er på engelsk

Industry Insights

Råd og erfaringer fra respekterede ledere indenfor dit eget område er en uvurderlig hjælp til at finde og forstå nye taktikker og vigtige strategier, som kan hjælpe med at drive din forretning mere effektivt og profitabelt.

Med vores Industry Insights deler vi ud af vigtige nyheder, tips og råd fra nogle af de mest talentfulde researchers og forretningsledere, samt vores eget team af talent management eksperter.

Besøg biblioteket med Industry Insights

Indholdet er på engelsk