Udfordring: Mangelfuld udvælgelsesproces

Webinar: Data fjerner gætteriet fra ansættelsesprocessen

Handlingsorienterede data beviser, at mennesker i kategorien “størst sandsynlighed for succes” bliver længere i jobbet og præsterer bedre. I dette webinar viser vi, at det ikke handler om antallet af ansøgere, men om kvaliteten af dem. Lær på første hånd hvordan handlingsorienterede data sparer dig tid og penge, og hjælper dig med at ansætte, forfremme, træne og udvikle dine medarbejdere, så du bliver i stand til at præstere på højeste niveau.

Ansættelsesrelaterede udfordringer - overblik

Hjerteblodet i din organisation er dine medarbejdere. Hvis du ikke har en god strategi til identificering og udvælgelse af de absolut bedste, er du næppe i stand til at opbygge det bedst mulige team.

Du vil sikkert også kæmpe med at nå dine præstations- og produktivitetsmål, og oplever måske oven i købet en høj medarbejderomsætning.

Sådan påvirker en dårlig ansættelsesproces forretningen

Beslutningen om hvem, der skal ansættes (og til hvilket job) har en betydelig indvirkning på din forretning. Når du ansætter de forkerte mennesker – eller placerer de rigtige mennesker i det forkerte stillinger – sætter din organisation katastrofekurs. for at opnå den største chance for succeser det helt afgørende, at du kan samle det bedst mulig team.

En organisation, som mangler ressourcer eller arbejdskraft til at udvikle eller fastholde en effektiv, veltilrettelagt ansættelsesproces, vil opleve en betydelige ulempe når den prøver at rekruttere, vurdere og ansætte de rigtige mennesker.

Vores løsninger

Profiles International tilbyder løsninger, som gør din ansættelsesproces mere effektiv og succesfuld, og som bl.a. indeholder. This includes the which uses objective data to assess several important aspects of a candidate’s work ethics, beliefs and character. This provides you with valuable information that can guide your hiring decisions.

Prøv eksempelvis ProfileXT®:

Find ud af hvordan en løsning med ansættelsesrelaterede assessments fra Profiles International kan hjælpe din virksomhed. Kontakt os nu:

Kontakt os