[DisplayNone]

Strategisk talentledelse


Strategisk talentledelse er en proces, som sikrer, at din virksomhed har de rigtige folk i de rigtige jobs på det rigtige tidspunkt til at opnå de forventede resultater. Denne disciplin hjælper organisationer med at forstå deres aktuelle tilstand, forudse "talenthuller" og tage de nødvendige skridt til at lukke dem.

Fordele ved effektiv strategisk talentledelse

  • Tilpasser human capital behovet til forretningsstrategien
  • Præciserer nuværende og fremtidige roller og ansvar
  • Fokuserer uddannelses-, udviklings- og rekrutteringsindsatsen
  • Sikker overførsel af viden på tværs af generationerne
  • Maksimerer hver enkel medarbejders bidrag
  • Minimerer de forstyrrelser, der er forbundet med pludselige opsigelser

Læs mere om strategisk talentledelse


At finde dygtige medarbejdere

I en tid, hvor kreativ vækst og teknologiske fremskridt er en afgørende succesfaktor er virksomhederne blevet mere bevidste om betydningen af at tiltrække og fastholde talenter.
Læs mere.

Ansæt med et formål

Man skal ikke købe en sportsvogn, hvis man har brug for en familiebil, og ikke købe en familiebil,  hvis man har brug for en varevogn. Ligesom det er nemt at blive forelsket i en flot bil, er det nemt at blive forelsket i en kandidat på grund af dennes omdømme eller ansættelseshistorik.
Læs mere.

Hvordan man optimerer talentmassen

Identificer dine mindst præsterinde medarbejdere. Find derefter ud af, om de kronisk leverer dårlige resultater, om de er i et job, der ikke passer til dem, eller om de har ineffektive ledere, utilstrækkelig uddannelse eller for få ressourcer.
Læs mere.

Talentledelse

Udvikling af en effektiv talentledelsesstrategi er det første skridt til at sikre, at din virksomhed er konkurrencedygtig. En talentledelsesstrategi forbereder virksomheden på fx at udvikle den nuværende arbejdsstyrkes evner og fastholde talentfulde medarbejdere, så de ikke mistes til konkurrenterne.
Læs mere.

Planlæg strategisk

Strategisk talentledelse er en proces, som sikrer, at din virksomhed har de rigtige folk i de rigtige jobs på det rigtige tidspunkt til at opnå de forventede resultater. Denne disciplin hjælper organisationer med at forstå deres aktuelle tilstand, forudse "talenthuller" og tage de nødvendige skridt til at lukke dem.
Læs mere.

x