[DisplayNone]

Screening af ansøgere


Omhyggelig screening kan drastisk reducere antallet af uønskede personer på lønningslisten og sikre, virksomheden undgå de værste ansættelsesfejl. Det er ikke sværest at undgå uegnede ansøgere som fx. narkomaner eller kriminelle. Det er ofte meget sværere at afsløre de ansøgere, der mangler de nødvendige færdigheder til at udføre de jobreslterede opgaver, og ofte sniger de sig forbi selv de dygtigste ansættesansvarlige.

Fordele ved effektiv screening

  • Reducerer ansættelsesfejl
  • Sætter fart i ansættelsesprocessen
  • Forøger ansættelsespræcisionen
  • Minimerer omkostningerne vedr. fx  fravær

Læs mere om screening af ansøgere


Lær at forenkle interviewet

både erfarne og uerfarne interviewere er nogle gange i tvivl, hvilke sprøgsmål der er de bedste at stille ansøgeren. prefabrikerede interviewspørgsmål kan være en hjælp, men processen bliver rigtig effektiv når man kan stille specifikke spørgsmål til specifikke ansøgere.
Læs mere.

reducer driftstabet

medarbejdere kan stjæle på mange måder. mens nogle stjæler penge og ting, kan andre former for medarbejdertyveri antage mere subtile former, som eksempelvis spild af tid, ureglementerede fridage, internetsurfing eller dække over andre medarbejderes forsømmelser.
Læs mere.

lær at forbedre ansættelse og screening

du har sikkert erfaret, at du har ansat både fremragende medarbejdere og nogle, der ikke har været en succes. prøv at tænke tilbage - brugte du den samme screeningsmetode i begge tilfælde?
Læs mere.

lær at forhindre tab

af alle de grunde der er til, at virksomheder mislykkes, vil faktorer som konkurrenter, dårlig finansiel ledelse, fejlslagen ledelse og manglende fornemmelse for forbrugerne uden tvivl ligge øverst på listen. en mindre alment anerkendt faktor er den kostbare udfordring at kontollere tyveri.
Læs mere.

interviewspørgsmål til ansættelesessamtalen

interviewprocessen kan være et juridisk og praktisk mareridt, hvis den ikke håndteres omhyggeligt. et tilsyneladende harmløst interviewspørgsmål kan faktisk være uhensigtsmæssigt eller endda ulovligt. en sådan situation kan let undgås.
Læs mere.

Screen dine medarbejdere

alle velrenommerede screenigsvirksomheder får deres informationer fra samme sted og andre virskmheder får dem på andre måder. hvad er det, der adskiller dem fra hinanden?
Læs mere.

rekruttering

for at finde de bedste talenter, udnytter smarte virksomheder alle muligheder for at interviewe jobsøgende. uanset om du benytter internt rekrutteringspersonale eller outsourcer til et rekrutteringsbureau, er resultaterne ofte tilfældige.
Læs mere.

se bag om cv'et

virksomheder vil have folk, der passer til deres virksomhedskultur. flere elementer skal tages i betragtning, herunder kandidatens personlighed, arbejdsstil, mål og færdigheder.
Læs mere.

kriminelle baggrundstjek

før-ansættelsesscreening hjælper dig med at forebygge eller standse medarbejdertyveri ved at ansætte ærlige, pålidelige medarbejdere.
Læs mere.

lær at minimere risikoen

for at beskytte din virksomhed og minimere risikoen, tilbyder profiles international et to-trins system til at sikre, at du sandsynligheden for at foretage en dårlig ansættelse.
Læs mere.

x