[DisplayNone]

Fastholdelse af medarbejdere


Fasthold medarbejdere gennem bedre udvælgelse og ledelse.

Hvorfor forbedre medarbejderfastholdelsen?

  • Lavere omkostninger til rekruttering og onboarding
  • Opretholder en høj produktivitet
  • Reducerer bekymringer og forstyrrelser  
  •  Forbedrer kontinuiteten i forhold til kunder 

Læs mere om fastholdelse af medarbejdere


Engager din arbejdsstyrke

Lad ikke din virksomhed blive udsat for tab af viden, når de bedste medarbejdere forlader virksomheden eller går på pension. For at sikre din virksomheds succes på lang sigt er det vigtigt, at tænke på karriereveje for dine medarbejdere, som matcher dem med opgaver og ansvarsområder, der er optimale for dem og dermed for virksomheden.
Læs mere.

Tilskynd til innovation

Vores eget Profiles Research Institute opdagede, at de mest produktive virksomheder har en tendens til at fremme udveksling af ideer blandt medarbejdere, mellemledere og ledere, der gør virksomheden mere konkurrencedygtig. Når medarbejdere og ledere har gode og åbne kommunikationslinjer, bliver medarbejderne mere engagerede i organisationens trivsel.
Læs mere.

Motivation og engagement for begyndere

Hver enkel person bliver motiveret på sin egen måde, og det er vigtigt at indse, at mennesker også engageres på forskellige måder. Der er tre spørgsmål, du skal stille, når medarbejdere præsterer mindrer end det, de har potentiale til.
Læs mere.

Maksimer produktiviteten

Der findes næppe større fejl end at anbringe kompetente medarbejdere i jobs, hvor de er dømt til at fejle. Når gode mennesker bliver sat i job, hvor de ikke passer, bliver deres potentiale spildt. Jobmatch eller Job Fit ™ er den absolut vigtigste faktor for succes i jobbet!
Læs mere.

Brug medarbejderne

En klar strategi får medarbejderne til at føle sig nyttige. Højt engagement begynder med en strategi. Det er lettere for folk at engagere sig, hvis de har et overblik over, hvordan deres arbejde påvirker organisationen som helhed.
Læs mere.

Forøg medarbejdernes ydelse

Dårlig jobmatch, dårlig arbejdsmoral, fravær, svage ledere og personaleomsætning er nogle af de faktorer, der bidrager til for dårlig produktivitet.
Læs mere.

Eliminer dårlig arbejdsmoral

En af de største udfordringer, en arbejdsgiver står over for, er at fylde organisationen med mennesker, der er forberedt på og motiveret til at arbejde. Dårlig arbejdsmoral bidrager til uhensigtsmæssig ineffektivitet og høj medarbejderomsætning.
Læs mere.

x