[DisplayNone]

Kundeservice


Kend dine kundeservicemedarbejdere.

Hvorfor vurdere kundeservicemedarbejdere?

  • Forbedrer kundetilfredsheden
  • Forbedrer kundeloyaliteten
  • Maksimerer kundeværdien
  • Får kunderne til at henvise til dig

Læs mere om kundeservicevurderinger


Forbedring af kundeservice

At holde kunderne tilfredse er afgørende for at opbygge en succesfuld, voksende forretning. Selv om mange virksomheder arbejder hårdt på at øge salget, kan de overse de små ting, der gør kunderne glade og får dem til at købe mere. Det er lettere at få din virksomhed til at vokse ved at dyrke de kunder, du allerede har, end det er konstant at arbejde på at tiltrække nye.
Læs mere.

At fremme en servicekultur

Kundeservice er ikke en afdeling, det er en vigtig funktion for hver eneste medarbejder. Dårlig kundeservice skaber et negativ omdømme, som din organisation gerne vil undgå. Det er grunden til, at det er så vigtigt at vælge de rette mennesker til at betjene dine kunder.
Læs mere.

Hvad kunderne ønsker

Alle køber et eller andet, og dermed er alle en kunde. Det er usandsynligt, at nogen vil sige, de nyder dårlig kundeservice, men kun få, der arbejder med kunder, gør en ekstraordinær indsats for at levere fremragende service.
Læs mere.

Oplæring af servicemedarbejdere

Kundeservice er en af de mest afgørende afdelinger i enhver virksomhed. Medarbejdere med kundekontakt skaber virksomhedens image i forbrugernes øjne, og mødet med en medarbejder kan skabe eller ødelægge et salg. Organisationer med dårlig kundeservice eller utilstrækkelige antal kundeservicemedarbejdere risikerer at miste potentielle kunder - og miste eksisterende kunder i stedet for at fastholde den.
Læs mere.

At skabe tillid og loyalitet

Selvom tilfredshed er vigtig, er det ikke tilstrækkeligt til at garantere, at dine kunder vil fortsætte med at købe af dig. Det koster mere at erhverve en ny kunde end at fastholde en eksisterende kunde. Eksisterende kunder spiller en endnu større rolle i vores stadigt skiftende globale økonomi – vi skal holde fast på dem og dyrke dem.
Læs mere.

Multifaceted matching

Virksomheder vil have folk, der passer til deres virksomhedskultur. Flere elementer skal tages i betragtning, herunder kandidatens personlighed, arbejdsstil, mål og kompetencer.
Læs mere.

x