[DisplayNone]

Din Profiles partner


Alle Profiles partnere er certificerede og har stor ekspertice i vores produkter. Profiles partnere har også solid viden og erfaring indenfor HR og forretningsudvikling, og kan derfor bistå dig med professionel rådgivning, både når det drejer sig konsekvensberegning, planlægning, administration eller tilbagemelding. Når du samarbejder med en partner behøver du selvfølgelig ikke selv, at være certificeret i vores produkter. Du er altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte os eller en af vores partnere.

Interesseret i at blive partner?

Læs mere her

Ad Astra

Ad astra vendir sær m.a. til føroyskar fyritø-kur, sum tørvar professionella vegleðing í samband við starvsfólkasetanir. Kappingin við útheimin er stór, og tískil er tíðin komin at menna og gagnnýta menniskjaliga til-feingið enn meira enn áður. ad astra vendir sær eisini til einstaklingar, sum hava hug at bróta upp úr nýggjum og finna røttu kós í lívinum.


Ad astra tror på, at alle har gavn bedst mulig udnyttelse af menneskelige ressourcer. Ved at give den enkelte mulighed for at finde og følge sit indre kompas vil virksomheder kunne optimere glæde, trivsel og effektivitet; og dermed minimere frustrationer, konflikter og sygefravær. Ved brug af Profiles værktøjer kan Ad astra hjælpe med bl.a. rekruttering, interne omrokeringer og evt. opfølgende coaching af ledere og medarbejdere.

Kontakt Ad Astra


Dale Carnegie Danmark

Dale Carnegie Training blev etableret i 1912, og har udviklet sig fra én mands tro på mulighederne i selvudvikling til en global resultatorienteret træningsvirksomhed repræsenteret i mere end 70 lande. Vi fokuserer på at give mennesker muligheden for at forbedre deres kompetencer og udnytte deres potentiale med det mål at skabe positive, sunde og blivende resultater.

Vi er repræsenteret i mere end 70 lande, hvor mere end 2.700 trænere gennemfører træning på mere end 25 sprog.

Vi er dedikeret til at servicere virksomhederne globalt, og mere end 7 millioner mennesker har gennemført Dale Carnegie træning. Som en del af vores ISO 9000:2001 certificering og Dale Carnegie Training's commitment til kvalitet, måler vi effektiviteten af vores træning. I en løbende global analyse af kundetilfredsheden er resultatet, at 99% af vores deltagere udtrykker tilfredshed med den træning, de har modtaget.

Kontakt Dale Carnegie Danmark


KompetenceKompagniet

KompetenceKompagniet arbejder med udvikling og styring af kompetencer i virksomheder og organisationer og leverer således værktøjer og rådgivning rettet mod udvikling, styring og fastholdelse af menneskelige ressourcer. Formidling - fx gennem rekruttering af de særlige kompetencer, der er behov for i Grønlandske virksomheder - er et væsentligt fokusområde.

Vi medvirker til rekruttering, udvælgelse og ansættelse af kandidater bosat udenfor Grønland til virksomheder i Grønland. Sammen med virksomheden udarbejder vi job og personprofiler og fastlægger et rekrutteringsforløb, der sikrer en succesfuld ansættelse. Disse profiler og dokumentationer danner grundlag for det videre udvælgelsesforløb, som ofte foregår i udlandet, herunder København.

Vi anvender Profiles vurderingsværktøjer i dette arbejde og samarbejder desuden med professionelle rekrutteringsfirmaer internationalt og i Danmark.

Velkommen hos KompetenceKompagniet - din Profiles partner i Grønland!

Kontakt KompetenceKompagniet


New Way Consulting

Som virksomhedsleder drejer det sig om at anvende virksomhedens ressourcer mest optimalt til at opnå det størst mulige overskud. Det er New Way Consultings opgave at hjælpe danske virksomheder til at udvikle forretningen, således at den får en klar strategi samt udnytter teknologien og virksomhedens ansatte optimalt.

Grib telefonen og aftal et uforpligtende møde. Så kan vi snakke din aktuelle situation igennem. For der er aldrig nogen stra-tegi, som kan kopieres. Alle virksomheder har deres helt egen historie og kendetegn.

Lad os udvikle din forretninge og lave en strategi. der udnytter din virksomheds ressourcer. Sammen finder vi en vej til dig!

Kontakt New Way Consulting


P Solutions

P Solutions focus on assisting companies with consulting needs in a practical, flexible, realistic, and agile manner. Having grown out of the transportation, shipping, logistics, and supply chain management industry vertical, we serve on Boards of Directors (supervisory), our strategy consulting/growth support services are used across industry sectors, and we have developed a strong focus on needs for shipping and logistics services in the renewable energy sector.

P Solutions is dedicated to strategy consulting, M&A support, post-merger integration project management, IT consulting, and general management / business consulting. Our heritage is rooted in the transportation / shipping / logistics / supply chain management.

We have been in business since 2003, and provide instant results without having to spend a lot of time learning your business.

Kontakt P Solutions


Trivselsmetoden

Hos Trivselsmetoden beskæftiger vi os med at øge trivsel og sikre flow, effektivitet samt fokus på ledelses- og medarbejder niveau.

Formålet er at reducere utilfredshed i arbejdet, sygefravær og andre omkostninger forbundet med stress og mistrivsel.

Ved at skabe det bedste match ved ansættelse og/eller omplaceringsrunder, optimeres muligheden for top performance hos det enkelte individ.

Ligeledes indgår Trivselsmetoden i sammensætning af sublime teams, så samspil og fleksibilitet erstatter modspil og rigiditet.

Trivsel skaber resultater – også på bundlinjen.

Kontakt Trivselsmetoden


x