[DisplayNone]

Fremragende virksomheder, store som små, har et fælles træk - de har behov for medarbejdere af høj kvalitet med stor passion; og det kan være en stor udfordring at finde. ProfilesTMS Ansøger Tracking System forbedrer muligheden for at tiltrække, bedømme og ansætte de talenter, som virksomhedenleder eftersøger.

Med ProfilesTMS kan du se frem til en helt ny måde, at rekruttere på. Ansøger Tracking Systemet kan reducere ekrutteringstiden med 66% eller mere og omkostningen med 40% eller mere. Den forbedrede effektivitet afspejles i de rapporter, systemet tilbyder. Kun på engelsk.

Overblik - ProfilesTMS Ansøger Tracking System


Online karrierecenter


  • Promover firmaet og alt hvad det har at tilbyde med en online karrierecenter og diriger ansøgerne igennem dit websted. Ansøgerne opretter en profil første gang de beesøger systemet og du er derfor siker på, at får alle de ønskede oplysninger.

Central CV databse


  • Ansøgerne søger elektronisk om jobbet og vedlægger cv'er og du kan derfor hurtigt og effektivt søge efter kandidater med det rigtige færdigheder. Med mange passive kandidater i databasen og den avancerede søgefunktionalitet, har du stor mulighed for at finde nye talenter.

Kandidatoversigt


  • Alle kandidater har deres eget dashboard. Med et enkelt klik har du alle nøgleoplysninger som cv, følgebreve, notater, interviewhistorik, tilbud og meget mere.

Overholder EEO (USA/Canada)


  • Systemet indsamler EEO data så de påkrævede informationer hurtigt og effektivt kan rapporteres til myndighederne.

OnBoarding af nyansatte


  • Glæd dig til, at alt papirarbejdet er gjort og alt det praktiske er klart når den nye medarbejder møder på arbejde den første dag - fordi du kunne få det hele til at ske med nogle få klik med din mus.

Integration med Outlook


  • Lav aftaler om interviews m.m. i Ansøger Tracking Systemets kalender og synkroniser med Outlook - eller send emails via systemet og få en kopi lagt automatisk over i Outlook.

x